Op donderdag 14 december 2017 heeft het Regiotoernooi 50+ plaatsgevonden in ons clubgebouw in Renkum. Dit jaarlijks toernooi voor 50-plussers was opnieuw goed bezet. Er deden in totaal 26 deelnemers mee van ons eigen vereniging Kracht en Vriendschap (Renkum) en van tafeltennisverenigingen BIT.NL (Ede), SKF (Veenendaal) , De Treffers (Arnhem) en Arena (Berg en Dal).

Er werden in vier poules van zes of zeven personen gespeeld en in elke poule speelden iedereen tegen elkaar, via een voorgift systeem (in Poule 1 speelde Jan Mostert (BIT.NL 1ste klasse) mee,  Jan moet tot 15 punten spelen, de tegenstander tot 11 punten. Indien een van de twee standen is bereikt, dan is de game beëindigd).


Na de vele leuke, spannende maar bovenal sportieve wedstrijden werden de uitslagen bekend gemaakt.
We feliciteren de poulewinnaars Jan Mostert (BIT.NL, Poule 1), Rob Ayal (BIT.NL, Poule 2), Rob Havinga (SKF, Poule 3) en Herman van Dijk (Kracht en Vriendschap, Poule 4)

We willen ook graag Jan Schmitz en Monique van den Barg hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet en voor de prima organisatie en bardienst/catering.
Al met al was dit een uitermate gezellige dag en daarmee weer een zeer geslaagd Regiotoernooi 50+. Tot volgend jaar!


Op de foto de winnaars, v.l.n.r.: Rob Havinga – Ria van Dijk (vervangt Herman) – Rob Ayal en Jan Mostert.

Bekijk hier meer foto’s van het Regiotoernooi 50+ jaargang 2017