Jeugdactiviteiten

TTV Kracht en Vriendschap is de leukste en enige 🙂 tafeltennisclub in de gemeente Renkum! Wij hebben dit jaar veel activiteiten voor de jeugd. Zie hieronder een overzicht van de verschillende evenementen. We zullen deze pagina regelmatig updaten wanneer meer info bekend is.

Neem gerust contact met ons op wanneer je eens langs wilt komen om tafeltennis als echte sport te ervaren. Onze wekelijkse jeugdtraining is maandag van 18.45-19.45 uur onder leiding van tafeltennis professional Suzanne Dieker. Je kunt de eerste 4 keer gratis meesporten!

 23 OKTOBER 2018

Op dinsdag 23 oktober werden in ons clubgebouw kennismakingslessen voor scholieren gegeven. Hierbij zijn alle belangrijke elementen van tafeltennis aan bod gekomen waardoor het duidelijk is geworden waarom het zo’n leuke sport is!

Zowel de Don Boscoschool als de Dr. Jac. P. Thijsseschool deden mee met elk 2 klassen. In totaal hebben ongeveer 100 scholieren deelgenomen aan onze kennismakingslessen die zijn verzorgd door onze vitale veteranen Jan Schmitz en Jan Roseboom.

 

22 AUGUSTUS 2018

Tijdens de Nationale Sportweek werd op zaterdag 22 september een tafeltennisclinic voor de jeugd gegeven door Suzanne Dieker.

14-21 JULI 2018

We waren dit jaar voor het eerst actief op de Windmill Cup, een internationaal jeugdtennistoernooi gehouden bij OTV in Oosterbeek  van 14-21 juli 2018. TTV Kracht en Vriendschap heeft tafeltennistafels geleverd voor de lounge tent waar je kon relaxen en een balletje slaan. Daarnaast was tafeltennis een onderdeel van de Kidsday op woensdag 18 juli waarbij clinics werden gegeven door tennislegende Jacco Eltingh, voormalig Europees kampioen 800 meter Bram Som en ook onze eigen trainer (en tafeltennis international) Suzanne Dieker!