Van 13 tot 20 juli 2019 is in Oosterbeek bij OTV de Windmill Cup gehouden, een groot internationaal jeugdtennistoernooi. Net als vorig jaar heeft TTV Kracht en Vriendschap hieraan een bijdrage geleverd middels een aantal tafeltennistafels voor de loungetent alwaar de toernooideelnemers en -vrijwilligers even relax een balletje konden slaan. Toernooidirecteur Arjen Knulst was weer erg blij met onze bijdrage en laat weten dat de tafeltennistafels bijna continue bezet zijn geweest. Ook de kleine iPong tafel was in trek en zeker een uitdaging te noemen voor tennissers die een veel groter speelveld zijn gewend.

 

Naast deze bijdrage aan het toernooi, hebben we ook weer meegedaan aan de Kids Day op woensdag 17 juli. Dit is een speciaal evenement bij het tennistoernooi voor kinderen uit de omgeving van Oosterbeek en onder begeleiding van het Sport- en Beweegteam van gemeente Renkum. Meer dan 80 kinderen in de leeftijdsgroep  van 6-14 jaar hebben op een zonovergoten middag meegedaan aan een programma met tennis, tafeltennis, voetbal, in-line skaten, korfbal en basketbal. Hierbij heeft onze trainer Suzanne Dieker samen met Michel van Osenbruggen de tafeltennisclinic verzorgd. Na afloop kregen alle kinderen een goodiebag mee met o.a. een flyer met informatie over onze vereniging.

Zie ook dit lezenswaardig nieuwsartikel op de website van Hoog en Laag: https://hoogenlaag.nl/lokaal/windmill-cup-meer-dan-alleen-tennis-619470

 

Met dank aan: Jacques de Ruijter en Niels van der Horst voor het uitlenen van hun tafeltennistafel; Sake Blaauw, Peter van Drueten, Wilbert van Dijk, Peter Hendriks en Andreas Veenendaal voor hun inzet bij het transport van de tafels;  Suzanne Dieker en Michel van Osenbruggen voor de tafeltennisclinic.