50+ regiotoernooi 2019 groepsfoto

Op donderdag 7 november 2019 is het jaarlijkse 50+ regiotoernooi gehouden bij TTV Kracht en Vriendschap. Deelnemers waren leden van tafeltennisverenigingen BIT.nl, Treffers, SKF, Shot, Nijmegen, Arena en Kracht en Vriendschap. Met in totaal 36 deelnemers is het toernooi weer drukbezocht. Met dank aan Jan Schmitz voor de uitstekende organisatie!
Lees hieronder een persoonlijk verslag en mooi sfeerimpressie van Ingrid van Duikeren:

 


Beste 50+ toernooispelers,

Door Jan Schmitz en Jan Roseboom voelde ik mij, een aantal jaren geleden, gestimuleerd om met een 50+ toernooi mee te doen. Is leuk! Speel je weer eens tegen anderen, gelijkwaardige tegenstanders. Van één keer kwamen vele keren. Heb al aardig wat groepsfoto’s in mijn tafeltennis archief. De groepsfoto, altijd een vermakelijk momentje tijdens zo’n toernooi. Je moet wel goed je best doen om er niet lachend op te staan. De overvliegende ballen konden de pret niet drukken. Iedereen was even behulpzaam om ze weer aan de afzender te retourneren. Van bloed serieus tot als we maar plezier hebben werd er gespeeld.
Liefdevolle verzorging voor de inwendige mens en met een prijs naar huis. Wat wil een mens nog meer? Kijk terug op een fijn toernooi.

Tafeltennis groet van Ingrid van Duikeren.